top of page

Over ons

EduConn

EduConn helpt klanten met advies en implementatie op het gebied van digitalisering, integraal samenwerken en bereikbaarheid.​

Dit vertaalt zich in de realisatie van digital workplaces, IT advisering, adoptie en verandermanagement, maatwerkoplossingen op gebied van telefonie en vast-mobielintegratie, implementaties van onder meer Office 365 en Teams, Portals en LMS (Learning Management Systemen).​

Hoe?​

Omdat wij belang hechten aan verbondenheid en 'doen waar je goed in bent' werkt EduConn samen met een netwerk van professionele partners. Deze flexibele schil stelt in ons in staat kwaliteit en oplossingen te bieden gebaseerd op de meest recente (IT) kennis en marktontwikkelingen.

Team
Our Team
Shelby-de-Nijs.jpg
Shelby de Nijs, Oprichter en Managing partner

sdenijs@educonn.nl | 06 38 03 42 81

Michiel Volk.jpg
Michiel Volk, Managing Partner

mvolk@educonn.nl | 06 47 37 12 96

Shelby is een resultaatgerichte projectmanager/ adviseur met ruime ervaring in ICT trajecten binnen zowel het Onderwijs, de Zorg en (semi)overheid als commerciële organisaties.

 

Mijn kracht is om te opereren in implementaties op het snijvlak van IT, proces en organisatie.Ik bouw graag sterke relaties op met alle stakeholders en zet strategische initiatieven om in concrete resultaten. Daarbij vind ik humor en een mensgerichte benadering erg belangrijk. Samen met het team zorgen we ervoor dat de verandering in de organisatie blijvend is en houden we altijd de focus op de uiteindelijke klant: diegene die de gerealiseerde IT omgeving daadwerkelijk gaat gebruiken.

Tijdens mijn opdrachten ben ik gewend de regie te voeren over meerdere leveranciers en te borgen dat de technische oplossingen passen in de ICT architectuur. Daarnaast hecht ik belang aan transparantie en duidelijkheid door een heldere structuur en actieve communicatie met alle betrokken partijen.

Michiel is een gedreven en energieke professional met ruime ervaring in ICT.

 

Bedreven in ontwikkeling, innovatie, consultancy, product- en projectmanagement, adviseren en implementatie.

 

Over mij is weleens gezegd dat ik ‘door roeien en ruiten ga’ om mijn doel te bereiken. Dat doel bereik je niet in alleen, dat doe je sámen. Organisaties draaien nl. om mensen en hoe mensen werken. Met elkaar én met klanten. ICT speelt daarin een cruciale rol.

 

Ik weet als geen ander hoe je zakelijke communicatie laat werken voor mensen in organisaties. Daarbij betrek ik ook financiële aspecten en impact op de ICT infrastructuur.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we maken graag kennis met u!
bottom of page