top of page

Opdrachtgevers

Enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers
Grote HBO instelling

De realisatie van een eerste pilotversie van DLWO/ portaal. Het gepersonaliseerde portaal ontsluit alle benodigde data voor het studeren en/of werken en is geïntegreerd met O365. De opzet van het project verloopt volgens de Bi-modal architectuur. Daarnaast voorbereiding op de programmavorming voor een organisatie brede uitrol en ondersteuning informatiemanagement.

 

ROC

Advisering en ondersteuning bij de realisatie van een Digitale Leer en Werkomgeving (DLWO) m.b.v. SharePoint Online/O365.  Regievoering en aansturing leveranciers bij realisatie van de DLWO en het oplossen van de technische issues/ randvoorwaarden.

 

Universiteit

Advies over de aanpak en opzet van de aanbesteding voor een nieuw LMS als onderdeel van de minicompetitie van SURF inclusief implementatie, uitrol en adoptie aanpak. 

Zorginstelling

Advies omtrent de strategie en aanpak van de organisatie brede implementatie van Office 365 en SharePoint inclusief de realisatie van een nieuwe werkplek op zowel mobiele devices als vaste werkplekken a.d.h.v. een digital workplace.

 

Landelijke Uitzendorganisatie

De implementatie van kernsoftware bij alle 140 vestigingen. De applicatie vervangt het huidige systeem dat het core proces van ‘aannemen tot en met facturatie’ faciliteert. Inclusief adoptie en verandermanagement

 

Grote ROC

De inbedding van een omvangrijk ICT transitie programma bestaande uit vervanging hardware, migratie Exchange, migratie netwerkschijven, pilot O365. Organisatorische inbedding en blijvende inrichting binnen de onderwijsorganisatie

 

Meer informatie? 

Wij vertellen u graag meer over onze recente opdrachten.

bottom of page